بارگذاری لغت‌نامة دهخدا در وبگاه مؤسسة لغت‌نامة دهخدا دانشگاه تهران

همزمان با رونمایی از وبگاه جدید مؤسسه لغت‌نامة دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران، بارگذاری کامل لغت‌نامة دهخدا به صورت رسمی در وبگاه این مؤسسه به نشانی http:// dehkhoda.ut.ac.ir انجام شد. این لغت‌نامه از ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ در دسترس عموم مردم قرار گرفت.

تهیه منشور هفتگانه برای همزیستی در جهان آینده توسط استادان دانشگاه تهران

منشور هفتگانه برای همزیستی در جهان آینده توسط جناب آقای دکتر سیدکاظم علوی‌پناه استاد سنجش از دور دانشگاه تهران و جناب آقای دکتر علی اکبر موسوی موحدی استاد بیوفیزیک دانشگاه تهران و رئیس کرسی یونسکو در تحقیقات بین رشته ای دیابت دانشگاه تهران تهیه و برای سازمان جهانی یونسکو ارسال شد.

ادامه مطلب

برگزاری وبینار Covid ۱۹ in Iran and Europe; An update با مشارکت ۳ دانشگاه تهران، علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی

همایشی بین المللی بصورت مجازی (وبینار) تحت عنوان "; Covid۱۹ in Iran and Europe; An update" با مشارکت ۳ دانشگاه تهران، علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی در مورخ ۹ و ۱۰ مرداد ماه سال جاری از ۹ صبح الی ۱۴ بعد از ظهر برگزار خواهد گردید.

اجلاس دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه

در این نشست علاوه بر کاظم جلالی سفیر ایران در فدراسیون روسیه و لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران، وزرای علوم دو کشور و روسای دانشگاههای برتر ایران و روسیه نیز حضور داشتند و به ارایه گزارش از فعالیتها و همکاریهای مشترک پرداختند.

ادامه مطلب
کسب رتبه نخست پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور

بنابر اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق شد در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به رتبه نخست دست یابد. شاخص های اصلی مورد استناد در این دوره از ارزیابی عبارت بودند از: رضایت متقاضیان از همکاری با پایگاه همکار کیفیت همکاری عملکرد رابط پایگاه مشارکت در پروژه جمع آوری گزارش های همکاری حجم همکاری های انجام گرفته در پایگاه همکار