حضور سفیر لهستان در دانشگاه تهران و نمایشگاه طراحی مبلمان مدرسیه طراحی لهستانی
دیدار سفیر جمهوری لهستان با ریاست دانشکدگان هنرهای زیبا
مارچین ویلچک ، سفیر جمهوری لهستان در تاریخ 3/ 10 /1403 با حامد مظاهریان، ریاست دانشکدگان هنرهای زیبا در دفتر ریاست دانشکدگان ملاقات کردند. سفیر لهستان به منظور افتتاح نمایشگاه «طراحی لهستانی» که شامل دستاوردهای دانشجویان طراحی صنعتی دانشگاه تهران بود به دانشکده هنرهای زیبا دعوت شده بودند. در این دیدار، مارچین ویلچک اعلام آمادگی کردند تا تجربیات خود را در ارتباط با صنعت در اختیار دانشکدگان هنرهای زیبا قراردهند، مضاف براینکه امکانسنجی ورود ایران به نظام پژوهشی اتحادیه اروپا در حیطههای مختلف -اصطلاحا پروژه افق اروپا- مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. حامد مظاهریان نیز در این دیدار بر لزوم ارتقاء سطوح همکاری بینالمللی با کشور لهستان ، به عنوان ریاست دورهای اتحادیه اروپا، تاکید داشتنند و لزوم حفظ همکاریهای آکادمیک را به عنوان محوری برای رشد و حفظ شکوفایی همکاریهای بینالمللی مورد تأکید قرار دادند. در پایان مراسم از سفیر لهستان و همراهان ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.
------------------------
گزارش برگزاری افتتاحیه نمایشگاه " طراحی مبلمان" مدرسه طراحی لهستانی
باحضور سفیر لهستان در تاریخ دوشنبه 3/10/1403
نگارخانه دانشگاه تهران در روز سوم دی ماه شاهد افتتاح نمایشگاهی از گروه طراحی صنعتی بود. عنوان نمایشگاه" طراحی مبلمان چندمنظوره برای فضاهای کوچک با الهام از عناصر فرهنگی" بود که شامل نمایشگاه گروهی دانشجویان طراحی صنعتی بود که با حمایت سفارت لهستان در ایران در سال 1403 انجام شده بود.
این نمایشگاه با حضور مارچین ویلچک سفیر لهستان و همراه ایشان، آقای یاکوب بوزاچکی و با حضور الهام امینزاده، معاونت محترم بینالملل دانشگاه تهران، افتتاح شد. در این نمایشگاه ابتدا مریم سادات خلیلی، مدیر گروه طراحی صنعتی جلسه را با پیام خیر مقدم خود به مهمانان افتتاح کردند و پس از آن علیرضا اژدری، مشاور بینالملل هنرهای زیبا، به تشریح اهمیت و تاریخچه ارتباط میان ایران و لهستان – ریاست دوره ای اتحادیه اروپا- پرداختند. در ادامه سفیر لهستان در سخنرانی خود ضمن تقدیر از برگزارکنندگان چنین رخدادی، خاطر نشان کردند که پیوستگی آکادمیک میان لهستان و ایران بسیار منسجم و قوی است و فراتر از نیاز به ایجاد پل ارتباطی میان دو کشور است.
پس از آن آقای جمشید امامی، دبیر سمپوزیوم هوش مصنوعی و طراحی، به بررسی اهمیت تفکر طراحی در انسانیسازی هوش مصنوعی پرداختند. در ادامه سعید علیاری، مدیر آتلیه طراحی و توسعه گروه صنعتی انتخاب(اسنوا)، به اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه پرداختند و حمایت گروه صنعتی اسنوا را از دانشکدگان هنرهای زیبا، اعلام داشتند. در انتها به کلیه شرکتکنندگان در نمایشگاه طراحی مبلمان با رویکرد طراحی لهستانی و سمپوزیوم هوش مصنوعی ، گواهی شرکت در دوره اعطا شد و در نهایت از مارچین ویلچک، سفیر لهستان، تقدیر ویژه به عمل آمد. از نکات برجسته این نمایشگاه، تشویق و حمایت معاونت بینالملل دانشگاه تهران در مذاکرات فیمابین بود که به ظرفیت بالقوه گفتمان طراحی صنعتی و دانشکدگان هنرهای زیبا در تعامل با دانشگاه تهران و تعاملهای بینالملل قائل بودند و خواستار ارتقاء سطوح همکاری فیمابین دانشکدگان هنرهای زیبا و سایر نهادهای دانشگاه شدند. نمایشگاه تا روز چهارشنبه 5/10/1403 در محل نگارخانه دانشکدگان هنرهای زیبا دایر بود
نظر شما :