جلسه با آقای دکتر گایگر، مدیر بینالملل دانشگاه علمی کاربردی اشتوتکارت آلمان
در این جلسه آقای دکتر گابریل با ابراز خرسندی از حضور در ایران و دانشگاه تهران، ایران را کشوری زیبا با مردمانی مهماننواز و دانشگاه تهران را دانشگاهی عظیم دانست و ابراز امیدواری کرد با توجه به اینکه بیش از نیمی از دانشجویان آن دانشگاه از ملیتهای مختلف دنیا هستند و بیش از ۷۰۰۰ دانشجوی ایرانی در این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل میکنند بتوان سطح همکاریهای علمی با دانشگاه تهران را همسطح دانشگاههای هند، ترکیه و... کرد.
در ادامه آقای دکتر قهرمانی ضمن خوشامدگویی و معرفی دانشگاه تهران، پردیسها و رشتههای آن، گفتند: دانشگاه تهران جزء معدود دانشگاههای ایران میباشد که پارک علم و فناوری را در پردیس مرکزی خود دارد و در تلاشیم تا در آینده با گسترش فضای فیزیکی دانشگاه آن را به یک پردیس متمرکز دانش بنیان تبدیل کنیم. همچنین با توجه به اینکه دانشجویان دانشگاه تهران جزء ده درصد اول کنکور سراسری بوده و در زمره افراد نخبه و شاخص کشور قرار دارند لذا مایلند برای انجام تحقیق و فرصت مطالعاتی به دانشگاههای رده بالای اروپایی و از جمله کشور آلمان سفر کنند و این مستلزم همکاری سفارت آلمان با این معاونت برای اخذ ویزاست.
در ادامه این دیدار، مقرر شد تفاهمنامهای با دانشگاه علوم کاربردی اشتوتگارت منعقد شده و در آن، مواردی از قبیل تبادل استاد و دانشجو و گرفتن بودجه بابت انجام پروژههای مشترک در رشتههایی که نیاز به تلفیق با صنعت دارند به ویژه در رشتههای معماری، شهرسازی و برخی رشتههای فنی مورد توافق قرار گیرد. همچنین به پیشنهاد آقای دکتر گایگر مقرر شد تا بورسهای ویژه ای به دانشجویان رشتههای هنر دانشگاه تهران تعلق گیرد.
سپس جناب آقای دکتر گایگر به مشکل یادگیری زبان فارسی برای دانشجویان آلمانی علاقهمند به تحصیل در ایران اشاره کرد که به پیشنهاد آقای دکتر قهرمانی، مقرر شد تا دانشجویان آن دانشگاه با حضور در مدرسه تابستانی دانشگاه تهران یک دوره آموزش فنی را طی کنند و سعی کنند برای تحصیل در رشتههایی اقدام کنند که به زبان انگلیسی آموزش داده میشود. ایشان همچنین بیان کردند که دانشجویان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد میتوانند در غالب دورههای پژوهش-محور در دانشگاه تهران ثبتنام کنند.
جناب آقای دکتر گایگر به فعالیتهای فرهنگی اداره بینالملل دانشگاه اشتوتکارت از قبیل تور یکروزه پردیس دانشگاه، برگزاری کنسرت و اپرا و… برای دانشجویان خارجی اشاره کردند و افزودند که این فعالیتها موجب تبادلات فرهنگی گسترده بین دانشجویان کشورهای مختلف میشود و به افزایش آرامش خاطر دانشجویان خارجی در بدو ورود به یک کشور بیگانه کمک میکند.
نظر شما :