نشست مشترک شورای مدیریتی مؤسسات کنفوسیوس دانشگاه تهران و دانشگاه یوننان چین
نشست مشترک شورای مدیریتی مؤسسات کنفوسیوس دانشگاه تهران و دانشگاه یون نان چین با تأکید بر توسعه همکاریها و تبادلات علمی ایران و چین در روز شنبه هفتم اردیبهشت ماه با رئیس محترم دانشگاه و برخی از مسئولان دانشگاه تهران برگزار شد.
در این نشست که اولین نشست مشترک شورای مدیریتی مؤسسات کنفوسیوس دانشگاه تهران و دانشگاه یون نان چین بود و روز شنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ در دانشگاه تهران برگزار گردید، علاوه بر هیئت کنفوسیوس دانشگاه یون نان چین، از دانشگاه داکا و دانشگاه شمال - جنوب بنگلادش، مدرسه زبان و کامپیوتر میانمار نیز در این جلسه شرکت داشتند. از طرف دانشگاه، علاوه بر رئیس دانشگاه، معاون بینالملل (جناب آقای دکتر قهرمانی)، معاون فرهنگی (جناب آقای دکتر سرسنگی)، مدیر ایرانی مؤسسه کنفوسیوس (جناب آقای دکتر بذرافشان)، مدیرکل برنامهریزی و همکاریهای بینالمللی (جناب آقای اسکندری)، رئیس دانشکده زبانها و ادبیات خارجی (جناب آقای دکتر ولی پور)، مشاور بینالملل دانشکده زبانها و ادبیات خارجی (جناب آقای دکتر رمضان کیایی)، معاون محترم امور هماهنگی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی (جناب آقای دکتر زمانی) و سرکار خانم دکتر مایان نیز حضور داشتند.
در این نشست که در طی سه جلسه برگزار شد، مدیران و مسئولان برخی پردیس / دانشکدهها نیز حضور یافتند. در مباحث مطرح شده، ابتدا جناب آقای دکتر قهرمانی، معاون بینالملل دانشگاه به برنامههای بینالمللی در چشمانداز ۵ ساله اشاره نموده و فرمودند در این برنامه گسترش همکاری با کشور چین و به خصوص مرکز کنفوسیوس از برنامههای اساسی و محوری است. در ادامه رئیس محترم دانشگاه یوننان ضمن تشکر از همکاری دانشگاه تهران برای برگزاری نشست مشترک، اعلام کردند که بخش فرهنگی سفارت چین آنان را برای شرکت در این جلسه تشویق کرده و با اشاره به این موضوع که برخی از افراد دولتی کشور ایران مانند رئیس جمهور تحصیل کرده دانشگاه تهران هستند، از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر در ایران و یکی از دانشگاههای برتر در غرب آسیا یاد کردند. ایشان همچنین استفاده از تواناییها و همپوشانی در روابط دو کشور را ذکر کردند. از جمله موضوعات مورد بحث در نشست مشترک هیئت مدیره مؤسسه کنفسیوس دانشگاه تهران و دانشگاه تهران، گزارشهای مالی و اجرایی، روشهای زبان چینی، دورههای مشترک تحصیلی، دورههای کارشناسی ارشد زبان چینی، مدارس تابستانی، اعطای بورسهای تحصیلی متقابل، انجام فرصتهای تحقیقاتی در هر یک از دو دانشگاه و نهایتاًً تدوین و امضا سند علاقهمندی دو دانشگاه به ایجاد مرکز تحقیقاتی مشترک یک کمربند یک راه (راه ابریشم جدید) بود.
نظر شما :