شبکه علم و نوآوری بریتانیا

تعداد دانلود :۱۴۵۶
۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۲


شبکه علم و نوآوری بریتانیا یک شبکه گسترده از همکاری‌های بین‌المللی بریتانیا در حوزه نوآوری است که در راستای حفظ جایگاه پیشتاز و مزیت رقابتی کسب و کارهای نوآور این کشور در عرصه علم و نوآوری و نیز به منظور از بین بردن نقاط ضعف ظرفیت‌های علم، فناوری و نوآوری و ایجاد ارزش از طریق بهره‌برداری از منابع بین‌المللی تشکیل شده است. این شبکه حاصل همکاری وزارت امور خارجه و وزارت تجارت، انرژی و راهبرد صنعتی بریتانیا است و دفاتر آن با همکاری جوامع علم و نوآوری کشورهای میزبان در جهت تحقق سیاست‌های بریتانیا و ایجاد منافع دوسویه تلاش می‌کنند.

شبکه علم و نوآوری بریتانیا، ۹۰ دفتر در کشورهای مختلف دارد: برزیل، کانادا، ایالات متحده، جمهوری چک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، لهستان، روسیه، اسپانیا، سوئد، سوئیس، ترکیه، استرالیا، نیوزیلند، هند، چین، ژاپن، کره جنوبی، تایوان، مالزی، سنگاپور، امارات متحده عربی، بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی، اسرائیل، کنیا، نیجریه و آفریقای جنوبی.

این دفاتر اغلب در مرکز سفارت یا سرکنسولگری بریتانیا در کشور میزبان مستقر بوده و پرسنل آنها از دانش خوبی درباره وضعیت اقتصادی و علمی منطقه برخوردارند و شبکه ارتباطات قوی در حوزه‌های حائز اولویت دارند.
شبکه علم و نوآوری به کمک صندوق نیوتن که یکی از نهادهای رسمی دولت بریتانیاست نیز به همکاری‌های بین‌المللی در حوزه علم و نوآوری و کمک‌های توسعه‌ای می‌پردازد. این صندوق در سال ۲۰۱۴ با سرمایه اولیه ۷۵ میلیون پوند که به صورت سالانه و طی ۵ سال تأمین می‌شد، تشکیل شد و شامل ۱۵ نهاد از بریتانیا و ۱۵ نهاد از دیگر کشورهای عضو است. هدف آن توسعه مشارکت‌های علم و نوآوری به منظور ارتقا اقتصادی و رفاه اجتماعی و تقویت ظرفیت علم و نوآوری و تخصیص بودجه بیشتر برای کاهش فقر در کشورهای عضو است.

حوزه‌های همکاری و فعالیت صندوق نیوتن در هر کشور متناسب با چالش‌های توسعه‌ای و نیازهای علم و نوآوری آن کشور تغییر می‌کند ولی بیشترین تمرکز این صندوق در حوزه‌هایی مانند امنیت غذایی، سلامت و فناوری زیستی، امنیت انرژی، شهرهای آینده، خلاقیت و نوآوری دیجیتال و فناوری کشاورزی است. کشورهایی که در این صندوق عضویت دارند عبارتند از: برزیل، شیلی، چین، کلمبیا، مصر، هند، اندونزی، قزاقستان، کنیا، مالزی، مکزیک، فیلیپین، آفریقای جنوبی، تایلند، ترکیه و ویتنام.

 

لینک دانلود:

https://international.ut.ac.ir/fa/download/408/

مراجعه به منبع



نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.

محمدجواد نوروزی ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۲۰:۳۲
سلام عالیست.فقط در خصوص دانشجویانی که میتونند با این مرکز همکاری کنند و نحوه همکاری و طرح و ایده توضیح بیشتر میخواستم
حسین ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۳
مطلب فوق بسیار کلی و مبهم بود
سعید توسلی ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۸
سلام ممنون میشوم بدونم امکان عضویت ایران در این شبکه و ارتباط شرکتهای بخش خصوصی با این شبکه وجود دارد ؟
سیداحمد مختاری ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۸
بسیار عالی . همکاری های بین المللی در هر زمینه ، انسجام بخش اهداف و کارآمدساز فعالیتهای بشری است .
Mahnoosh ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۳
It is a very good massage.